+34 93 416 12 20 contacte@opc.cat
EMPRESES COL·LABORADORES

Abalingua

Abalingua és un grup d’empreses dedicat a oferir-vos les millors solucions en el sector de la traducció simultània, traducció escrita i audiovisuals. La nostra empresa, amb seu a Madrid i Barcelona, ofereix des de fa més de 25 anys solucions professionals orientades a les necessitats específiques dels nostres clients. Disposem de serveis del màxim nivell per a empreses nacionals i internacionals de diferents sectors.

Auditori Axa

A la principal àrea comercial i financera de Barcelona, i situat a l’edifici L’Illa diagonal, es troba l’Auditori i Centre de Convencions AXA, en un espai únic.

El conjunt que formen l’Auditori , les sales de reunions i els espais d’exposició, permeten l’organització d’actes a mida, en funció de les necessitats de cada client, i fan de l’Auditori i Centre de Convencions AXA l’alternativa més completa en el seu gènere.

Avant Group

Avant Group constitueix una solució de mobilitat de referència a Barcelona.

Una gran organització amb les millors solucions de transport públic per carretera, tant en l¡àmbit regular com discrecional i turístic. Una flota de més de 160 vehicles, junt amb les nostres 3 bases situades estratègicament.

Barceló Gestión Hotelera S.L.

MEET Barceló no és només un producte per a convencions, si no un servei i un compromís garantit d’oferir un estàndards de màxim nivell. El nostre objectiu és crear esdeveniments memorables pels nostres clients.

Catering Cal Blay S.L.

Cuinar, servir, satisfer i il·lusionar. A Cal Blay fa 30 anys que ho fem i encara tenim la sensació de que tot comença amb cada plat. Per això cuidem tant el producte, les nostres arrels gastronòmiques, la creativitat, el tracte. Amb cada plat que preparem, amb cada àpat i cada càtering, torna a començar, una i altra vegada, la nostra aventura: la passió per la bona cuina.

Expertus Servicios de Atención al Público, S.A.

Pertanyent a Expertus Group, és una iniciativa empresarial especialitzada en el sector d’atenció al públic, exercint els seus serveis especialitzats en:

· FIRES, CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS
· SERVEIS CULTURALS
· COMERCIAL I D’OCI
· TRADUCCIONS

La seva àmplia xarxa professional els permet disposar ràpidament del personal adequat i atendre les necessitats concretes del client. Prevalen la presència, experiència, formació i habilitats juntament amb un imprescindible entusiasme pel tracte amb el públic.

El seu valor afegit: especialització i flexibilitat.

Hotel Alimara

Diversitat, ambient cosmopolita i un lloc acollidor. Hem trobat tres adjectius que actuen com a eix d’unió entre l’Hotel Alimara i la Ciutat Comtal, Barcelona. Un paral·lelisme poc casual que es reflexa en cada racó del nostre estabilment. L’Hotel Alimara Barcelona reneix amb un ferm propòsit: fer que se senti como a casa.

Hotel CROWNE PLAZA BARCELONA-FIRA CENTER

L’Hotel Crowne Plaza Barcelona, situat prop de la Plaça d’Espanya i del Parc de Montjuïc, disposa de 276 habitacions de 42m2. La disposició i mida de les 18 sales de reunió són el marc ideal per aquells congressos que necessiten tots els seus espais en una única seu: plenària dins a 800 persones, paral·leles, pòsters, exposició comercial, pausa-cafè, dinars de treballs, etc.

Palau de Congressos de Catalunya

El Palau de Congressos de Catalunya està situat a la prestigiosa Avinguda Diagonal de Barcelona, el centre financer i comercial més important de la ciutat. L’edifici és part de l’Hotel Rey Juan Carlos I – Bussiness and City Resort, envoltat per un dels jardins més bonics de Barcelona. El Palau de Congressos de Catalunya té un total de 35 sales de diferents mides. El seu enorme auditori té una capacitat per més de 2.000 assistents.

Soft Congres

Des de la seva creació, ja fa més de 12 anys, Soft Congres ha defensat la idea d’oferir una forma diferent de serveis: som una empresa que ofereix solucions. Ens agrada crear la química perfecta entre les necessitats dels nostres clients i el nostre equip, aportant bones dosis d’innovació, creativitat i tecnologia. Creem solucions innovadores, efectives i que generen resultats.

La Roca Village

La Roca Village és un dels nou Villages de la Col•lecció de Chic Outlet Shopping® de Value Retail. Fundada l’any 1992, Value Retail és l’empresa creadora i que gestiona Chic Outlet Shopping®, un concepte únic en les compres outlet. Com a gestora i operadora dels Villages de Chic Outlet Shopping®, Value Retail és l’única empresa que s’especialitza, de forma exclusiva, en la gestió i operació de villages de compres outlet de luxe.