+34 93 416 12 20 contacte@opc.cat

Des d’OPC Catalunya i entitats col·laboradores volem mostrar a tots els professionals i empreses del sector MICE i Congressos aquelles innovacions que puguin resultar d’interès per a ser incorporades en l’organització de congressos i esdeveniments.

Tota empresa que consideri que té una innovació des de qualsevol àmbit del sector dels congressos i esdeveniments: nova tecnologia, innovació en organització, noves formes de comercialització d’espais, nous materials, nous productes, nous serveis, innovació en l’organització de serveis, etc ., té l’oportunitat de fer una presentació al nostre sector l’esmentat 30 de gener.

Prèviament hauran d’enviar un abstract del producte que vol presentar que serà valorat pel Comitè Científic de la Jornada.

 

L’enviament d’abstracts està obert tant a membres, col·laboradors i empreses d’OPC Catalunya, d’entitats col·laboradores i empreses externes *.

 

Envia el teu abstract amb una extensió màxima de 350 paraules explicant en què consisteix la vostra innovació i què aporta de nou al sector.

El comitè científic l’avaluarà i decidirà la seva adequació a la normativa.

En cas de ser acceptat, podràs presentar la teva innovació a la Jornada en una intervenció de 15 minuts.

DADES DE CONTACTE

Correu electrònic d’enviament abstracts: jornades@opc.cat

Data límit d’enviament: 21 de gener de 2018

Data Jornada: dimarts 30 de gener 2018.

Agenda
10.00 Entrega documentació
10.15 Benvinguda i Presentació
10.30 Propostes d’innovació.
11.30 Torn de preguntes i debat
12.00 Finalització Jornada

Lloc: Hotel Alimara (Barcelona)

Amb la col·laboració de:

Bturisme
Ccb
Site

Nota: *La participació d’empreses no pertanyents a OPC Catalunya i / o entitats col·laboradores té un cost de 250 euros més IVA.