+34 93 416 12 20 contacte@opc.cat
L'ASSOCIACIÓ

L’Associació Catalana d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions, fundada en 1986 i reuneix a empreses especialitzades en l’organització de reunions, les quals han hagut de superar un exigent procés d’admissió, que avala la professionalitat i l’experiència dels seus membres, al posar a la seva disposició la més alta qualitat en els serveis que trobarà en aquest lloc web.

Els Objectius de l'Associació són:

  • Facilitar la informació i assessorament necessaris per a triar als millors professionals d’aquest camp.
  • Avalar la professionalitat, experiència, lideratge i qualitat dels seus associats i membres, els quals han superat un exigent procés d’admissió, que permet assegurar l’èxit en l’organització de qualsevol reunió.
  • Establir, mantenir i fomentar contactes i col·laboracions amb entitats nacionals i estrangeres que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de l’organització de congressos.
  • Promoure la sinèrgia, la unió professional i la col·laboració, entre les empreses OPC associades, els membres associats i els membres col·laboradors.
  • Promoure Catalunya i Espanya com destinació per a l’organització de congressos i esdeveniments tant nacionals com internacionals.
Jbolta

El President d'OPC Catalunya

Jaume Boltà

Jaume Boltà és l’actual president de l’Associació Catalana d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions (OPC Catalunya). Director General de bocemtium, és llicenciat en Ciències Empresarials i Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Direcció de Fundacions per la Universitat CEU San Pablo. Així mateix, és secretari general del Instituto para la Promoción de la Ciencia y la Investigación (IPCI) i membre, entre altres, d’ASAE & The Center for Association Leadership (American Society of Associations Executives), Asociación Española de Fundraising i el Círculo de Economía de Barcelona.

El president, amb la Junta d’OPC Catalunya, té com a principal objectiu dinamitzar l’associació i influir en les institucions i entitats turístiques per assolir un major compromís d’aquestes amb el turisme de congressos i reunions. En els darrers anys, han precedit a en Jaume Boltà en el càrrec José Milán, Tomás Gil i Rafel Peris.