Comunicat d’OPC Catalunya als seus socis sobre el brot de coronavirus Covid-19 i l’organització de congressos i reunions mèdiques

Arran del Comunicat realitzat pel Consell General de Col•legis Oficials de Metges d’Espanya (CGCOM) i de les recomanacions fetes pel Ministeri de Sanitat sobre la participació de personal sanitari en congressos i reunions científiques amb motiu del risc de contagi del coronavirus Covid-19, OPC Catalunya vol manifestar el seu posicionament oficial.

Per tant, OPC Catalunya comunica que:

1.- OPC Catalunya comparteix plenament les mesures de prevenció del Covid-19 emeses per les autoritats sanitàries i mostra, així, una absoluta confiança en elles.

2.- El CGCOM recomana, d’una banda, que no es realitzin congressos i reunions científiques només en els centres on s’estan tractant afectats del COVID-19 i, per una altra, aconsella al personal que treballa en aquests centres no viatjar per a acudir a congressos nacionals i internacionals i evitar riscos de contagis d’aquesta malaltia.

3.- Tots els membres d’OPC Catalunya prenem les mesures adequades i adients en interès dels nostres clients, participants als congressos.

4.- OPC Catalunya té obert un canal de comunicació especial, coordinat pel seu president, Jaume Boltà, amb els seus socis per a poder donar resposta i solucions als seus socis i treballar per a la seva satisfacció plena, malgrat aquesta situació de crisi.

5.- Creiem fermament que és la nostra responsabilitat col•lectiva centrar-nos exclusivament en els fets i actuar amb sentit comú i bon judici, seguint el consell de les autoritats i científics pertinents. En paraules de Gloria Guevara, presidenta i directora executiva del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), “contenir la propagació del pànic innecessari és tan important com detenir el virus”.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top