EMPRESES COL·LABORADORES

Avant Group

Avant Group constitueix una solució de mobilitat de referència a Barcelona.

Una gran organització amb les millors solucions de transport públic per carretera, tant en l¡àmbit regular com discrecional i turístic. Una flota de més de 160 vehicles, junt amb les nostres 3 bases situades estratègicament.

Auditori Axa

A la principal àrea comercial i financera de Barcelona, i situat a l’edifici L’Illa diagonal, es troba l’Auditori i Centre de Convencions AXA, en un espai únic.

El conjunt que formen l’Auditori , les sales de reunions i els espais d’exposició, permeten l’organització d’actes a mida, en funció de les necessitats de cada client, i fan de l’Auditori i Centre de Convencions AXA l’alternativa més completa en el seu gènere.

Barceló Hotels & Resorts

El Grup Barceló, fundat el 1931 per Simón Barceló a la illa de Mallorca (Espanya), és un grup turístic verticalment integrat que està format per la divisió hotelera Barceló Hotel Group, que compta amb més de 250 hotels i més de 55.000 habitacions en 22 països; i per la divisió de viatges Ávoris, que disposa de més de 700 agències de viatges en 4 continents, diversos operadors turístics i receptius, i fins i tot una companyia aèria.

Beamer Audiovisual

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, BEAMER AV SL va ser fundada l’any 2000 i ha gestionat els mitjans audiovisuals per a més de 1.000 esdeveniments.

L’any 2009 va iniciar el seu procés d’internacionalització, amb esdeveniments realitzats fins avui a Berlín, Geneva, Dubrovnik, Innsbruck, Munic, Dublín,Ljubljana, Istanbul, Milà, París, Poznan, The Hague entre d’altres. Com a empresa líder a Espanya en la gestió d’IT per al sector de Congressos, i especialment focalitzada a l’esdeveniment mèdic científic, ha estat escollidaper gestionar la secretaria de mitjans audiovisuals de molts dels grans congressos celebrats al nostre país.

Fluge Audovisuals

Fluge Audiovisuals és una de les principals corporacions empresarials del sector, líder al territori espanyol, situada entre les 7 empreses del ram més importants d’Europa i ubicada estratègicament a Àsia, Llatinoamèrica i l’Orient Mitjà. Amb més de 30 anys de trajectòria compta amb el millor equipament de darrera generació i en constant renovació.
El rang d’actuació de Fluge Audiovisuals abasta des del disseny i la planificació fins a la producció tècnica i l’execució final del projecte, i la nostra activitat principal és el subministrament d’equipament tècnic professional de so, il·luminació i vídeo.

Hotel Alimara

Diversitat, ambient cosmopolita i un lloc acollidor. Hem trobat tres adjectius que actuen com a eix d’unió entre l’Hotel Alimara i la Ciutat Comtal, Barcelona. Un paral·lelisme poc casual que es reflexa en cada racó del nostre estabilment. L’Hotel Alimara Barcelona reneix amb un ferm propòsit: fer que se senti como a casa.

Hotel CROWNE PLAZA BARCELONA-FIRA CENTER

L’Hotel Crowne Plaza Barcelona, situat prop de la Plaça d’Espanya i del Parc de Montjuïc, disposa de 276 habitacions de 42m2. La disposició i mida de les 18 sales de reunió són el marc ideal per aquells congressos que necessiten tots els seus espais en una única seu: plenària dins a 800 persones, paral·leles, pòsters, exposició comercial, pausa-cafè, dinars de treballs, etc.

Scroll to Top