EMPRESES COL·LABORADORES

Abalingua

Abalingua és un grup d’empreses dedicat a oferir-vos les millors solucions en el sector de la traducció simultània, traducció escrita i audiovisuals. La nostra empresa, amb seu a Madrid i Barcelona, ofereix des de fa més de 25 anys solucions professionals orientades a les necessitats específiques dels nostres clients. Disposem de serveis del màxim nivell per a empreses nacionals i internacionals de diferents sectors.

Auditori Axa

A la principal àrea comercial i financera de Barcelona, i situat a l’edifici L’Illa diagonal, es troba l’Auditori i Centre de Convencions AXA, en un espai únic.

El conjunt que formen l’Auditori , les sales de reunions i els espais d’exposició, permeten l’organització d’actes a mida, en funció de les necessitats de cada client, i fan de l’Auditori i Centre de Convencions AXA l’alternativa més completa en el seu gènere.

Avant Group

Avant Group constitueix una solució de mobilitat de referència a Barcelona.

Una gran organització amb les millors solucions de transport públic per carretera, tant en l¡àmbit regular com discrecional i turístic. Una flota de més de 160 vehicles, junt amb les nostres 3 bases situades estratègicament.

Hotel Alimara

Diversitat, ambient cosmopolita i un lloc acollidor. Hem trobat tres adjectius que actuen com a eix d’unió entre l’Hotel Alimara i la Ciutat Comtal, Barcelona. Un paral·lelisme poc casual que es reflexa en cada racó del nostre estabilment. L’Hotel Alimara Barcelona reneix amb un ferm propòsit: fer que se senti como a casa.

Hotel CROWNE PLAZA BARCELONA-FIRA CENTER

L’Hotel Crowne Plaza Barcelona, situat prop de la Plaça d’Espanya i del Parc de Montjuïc, disposa de 276 habitacions de 42m2. La disposició i mida de les 18 sales de reunió són el marc ideal per aquells congressos que necessiten tots els seus espais en una única seu: plenària dins a 800 persones, paral·leles, pòsters, exposició comercial, pausa-cafè, dinars de treballs, etc.

Palau de Congressos de Catalunya

El Palau de Congressos de Catalunya està situat a la prestigiosa Avinguda Diagonal de Barcelona, el centre financer i comercial més important de la ciutat. L’edifici és part de l’Hotel Rey Juan Carlos I – Bussiness and City Resort, envoltat per un dels jardins més bonics de Barcelona. El Palau de Congressos de Catalunya té un total de 35 sales de diferents mides. El seu enorme auditori té una capacitat per més de 2.000 assistents.

Soft Congres

Des de la seva creació, ja fa més de 12 anys, Soft Congres ha defensat la idea d’oferir una forma diferent de serveis: som una empresa que ofereix solucions. Ens agrada crear la química perfecta entre les necessitats dels nostres clients i el nostre equip, aportant bones dosis d’innovació, creativitat i tecnologia. Creem solucions innovadores, efectives i que generen resultats.

Barceló Hotels & Resorts

El Grup Barceló, fundat el 1931 per Simón Barceló a la illa de Mallorca (Espanya), és un grup turístic verticalment integrat que està format per la divisió hotelera Barceló Hotel Group, que compta amb més de 250 hotels i més de 55.000 habitacions en 22 països; i per la divisió de viatges Ávoris, que disposa de més de 700 agències de viatges en 4 continents, diversos operadors turístics i receptius, i fins i tot una companyia aèria.

Scroll to Top