EMPRESES COL·LABORADORES

Avant Group

Avant Group constitueix una solució de mobilitat de referència a Barcelona. Una gran organització amb les millors solucions de transport públic per carretera, tant en l¡àmbit regular com discrecional i turístic. Una flota de més de 160 vehicles, junt amb les nostres 3 bases situades estratègicament.

Auditori Axa

A la principal àrea comercial i financera de Barcelona, i situat a l’edifici L’Illa diagonal, es troba l’Auditori i Centre de Convencions AXA, en un espai únic. El conjunt que formen l’Auditori , les sales de reunions i els espais d’exposició, permeten l’organització d’actes a mida, en funció de les necessitats de cada client, i fan de l’Auditori i Centre de Convencions AXA l’alternativa més completa en el seu gènere.

Barceló Hotels & Resorts

El Grup Barceló, fundat el 1931 per Simón Barceló a la illa de Mallorca (Espanya), és un grup turístic verticalment integrat que està format per la divisió hotelera Barceló Hotel Group, que compta amb més de 250 hotels i més de 55.000 habitacions en 22 països; i per la divisió de viatges Ávoris, que disposa de més de 700 agències de viatges en 4 continents, diversos operadors turístics i receptius, i fins i tot una companyia aèria.

Beamer Audiovisual

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, BEAMER AV SL va ser fundada l’any 2000 i ha gestionat els mitjans audiovisuals per a més de 1.000 esdeveniments. L’any 2009 va iniciar el seu procés d’internacionalització, amb esdeveniments realitzats fins avui a Berlín, Geneva, Dubrovnik, Innsbruck, Munic, Dublín,Ljubljana, Istanbul, Milà, París, Poznan, The Hague entre d’altres. Com a empresa líder a Espanya en la gestió d’IT per al sector de Congressos, i especialment focalitzada a l’esdeveniment mèdic científic, ha estat escollidaper gestionar la secretaria de mitjans audiovisuals de molts dels grans congressos celebrats al nostre país.

Cal Blay

Des del 1982…
Cuinar, servir, satisfer, il·lusionar són les nostres premisses. Fa 40 anys que va posar en marxa aquest projecte i encara mantenim aquests ideals a cada plat. Per aconseguir això, respectem el producte, sense oblidar les arrels gastronòmiques del Penedès, la creativitat i la innovació. Amb cada àpat, amb cada càtering i cada celebració, es torna a materialitzar la passió inicial: l’amor per la bona cuina.

Gastronomia
La cuina de Cal Blay és el nostre pilar. L’essència de tot plegat. Avui, com el primer dia, dediquem tots els esforços a l’excel·lència culinària als restaurants i al servei de càtering. Respectem la tradició que ens ha vist néixer però també innovem al nostre taller gastronòmic. Per tot això, donem màxima importància a seleccionar amb cura el producte, que és el protagonista de les nostres receptes.

Projectes gastronòmics integrals
A Cal Blay disposem d´un equip altament preparat i coordinat que farà més gran el teu esdeveniment. Oferim càterings que s’adapten a cada necessitat, clàssics o innovadors, temàtics o variats, però sempre amb la més alta qualitat. La nostra experiència amb celebracions, fires i convencions de fins a 3.000 persones és el millor aval.

Gastronomia i muntatges sorprenents
Avui, fidels a la nostra filosofia, apostem per una cuidada gastronomia fins a l’últim detall, fresca i moderna, amb productes de primera qualitat i amb una presentació impecable. Podem oferir tot tipus de propostes culinàries: des dels aperitius més sorprenents i els bufets temàtics fins a l’espectacular showcooking, passant pels àpats més complets.

Desing Bags

DISSENY AMB CONSCIÈNCIA
A Custom Design Bags comptem amb tot el necessari perquè els esdeveniments, congressos, formació o promocions dels nostres clients siguin un èxit. I això ho aconseguim facilitant-los els productes promocionals que necessiten, personalitzant-los segons cada ocasió.
Però no només ens preocupem de la satisfacció dels nostres clients, sinó també de l’impacte que la nostra activitat pot tenir al medi ambient. Per això, els nostres productes són ecosostenibles, realitzats amb materials naturals, reciclats i renovables, evitant així residus innecessaris que perjudiquin el nostre planeta.
Promociona’t i cuida el medi ambient alhora amb l’àmplia oferta de productes que et presentem.
#WELOVETHEPLANET
La iniciativa que ens compromet amb la comunitat mundial.
Volem que el nostre projecte i la nostra trajectòria professional vagin més enllà de l’ecologia. Escollim, de manera conscient, els materials i processos de fabricació més amigables amb el nostre entorn i el nostre planeta, reduint l’empremta que hi deixem. Respectant els drets humans en tot moment.
Els nostres objectius Eco Sostenibles i Carboni Zero.
Integrar en l’estratègia de l’organització els Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’agenda 2030.
Col·laborem amb Oxizonia, formem part del canvi:
Hem fet un pas més en la nostra aposta per perseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) col·laborant amb el projecte “Apadrina un bosc amazònic” d’Oxizonia.
D’aquesta manera, sumem als nostres esforços la col·laboració amb aquest projecte amb l’objectiu de reduir l’impacte de la nostra activitat al planeta.
Oxizonia és una associació que treballa en la conservació i la recuperació de la vegetació de la selva amazònica lluitant contra la desertització, la mineria i la tala il·legal amb projectes de repoblar l’Amazònia.
Oxizonia també dóna suport a l’educació ambiental dels nens amb activitats de reforestació a l’entorn escolar.

Fluge Audovisuals

Fluge Audiovisuals és una de les principals corporacions empresarials del sector, líder al territori espanyol, situada entre les 7 empreses del ram més importants d’Europa i ubicada estratègicament a Àsia, Llatinoamèrica i l’Orient Mitjà. Amb més de 30 anys de trajectòria compta amb el millor equipament de darrera generació i en constant renovació.
El rang d’actuació de Fluge Audiovisuals abasta des del disseny i la planificació fins a la producció tècnica i l’execució final del projecte, i la nostra activitat principal és el subministrament d’equipament tècnic professional de so, il·luminació i vídeo.

Hotel Alimara

Diversitat, ambient cosmopolita i un lloc acollidor. Hem trobat tres adjectius que actuen com a eix d’unió entre l’Hotel Alimara i la Ciutat Comtal, Barcelona. Un paral·lelisme poc casual que es reflexa en cada racó del nostre estabilment. L’Hotel Alimara Barcelona reneix amb un ferm propòsit: fer que se senti como a casa.

Hotel Crowne Plaza Barcelona-Fira Center

L’Hotel Crowne Plaza Barcelona, situat prop de la Plaça d’Espanya i del Parc de Montjuïc, disposa de 276 habitacions de 42m2. La disposició i mida de les 18 sales de reunió són el marc ideal per aquells congressos que necessiten tots els seus espais en una única seu: plenària dins a 800 persones, paral·leles, pòsters, exposició comercial, pausa-cafè, dinars de treballs, etc.

SIC – Serveis Lingüístics en Conferències i Congressos

SIC Intèrprets és una empresa amb més de 30 anys de recorregut en serveis lingüístics. Treballem amb professionalitat i transparència, oferint assessorament en els diversos tipus d’interpretació, traducció, locució i transcripció. Ens adaptem a tot el ventall de llengües, continguts i formats. Tots els nostres col·laboradors són professionals. Estem vinculats a les associacions d’intèrprets de conferència amb més prestigi i també, a la docència universitària de la traducció i interpretació. L’equip de SIC està constituït per un grup de professionals de la llengua i la traducció, aportant valor a les activitats del sector MICE. El nostre equip es coordina per a garantir l’èxit de cada projecte.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top