Jaume Boltà participa en els comitès de treball de la Generalitat de Catalunya i OPC Spain per elaborar les normes de seguretat en l’organització de congressos

Jaume Boltà, president d’OPC Catalunya, està participant en el comitè de treball encarregat de l’elaboració dels protocols de seguretat i higiene (Protocol COVID-19 Free Congress) per a l’organització de congressos i reunions que la Generalitat de Catalunya pretén establir properament en el sector .

Aquesta iniciativa de la Direcció Generalitat de Turisme ha estat ben acollida pel sector turístic i intenta establir un protocol sanitari únic. En aquest sentit, Jaume Boltà assegura que “després de la COVID-19 està clar que els delegats als congressos que s’organitzin a casa nostra seran molt exigents amb les normes de seguretat sanitària. Els països que abans s’adaptin aquesta realitat professional i empresarial al seu dia a dia i generin més confiança, seran els primers a sortir d’aquesta important crisi i tindran més possibilitats de captar els congressos que en aquest moment ja s’estan oferint per als propers anys” .

Boltà, que també és vicepresident de la Federació Espanyola d’Associacions d’Empreses d’Organització Professional de Congressos (OPC Spain) també ha afirmat: “A OPC Spain estem treballant en aquest línia i molt a prop de totes les administracions públiques de l’Estat”.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top