Jaume Boltà participa en l’acte d’agraïment al personal sanitari que ha organitzat congressos al Centre de Fires i Convencions de Reus

El president d’OPC Catalunya, Jaume Boltà, va participar el passat mes d’octubre en l’acte d’agraïment al personal sanitari que ha organitzat o està valorant l’opció d’organitzar congressos de la seva especialitat a les instal•lacions del Centre de Fires i Convencions.

Jaume Boltà dona les gràcies en nom d’OPC Catalunya a Fira Reus per haver participat a l’acte d’agraïment que s’ha dut a terme el passat mes d’octubre. “Des del sector d’OPCs de Catalunya considerem molt important donar les gràcies i visibilitzar la gran tasca que els professionals sanitaris desenvolupen tant en el seu dia a dia com també mitjançant l’organització de congressos, jornades i reunions. Perquè només amb la millor formació, la societat en general rebrà la millor atenció possible”, afirma Boltà.

Una vintena de professionals han participat en la jornada a la qual també han assistit el responsable de Formació i Recerca de l’Institut Català de la Salut, Josep Basora, el director de Recerca de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Lluís Ma-sana, i diversos caps de servei de l’Hospital.
Durant l’acte, la directora del Catalunya Convention Bureau, Sònia Serracarbassa, ha assegurat que “els congressos, també els mèdics, han de ser no només un punt de trobada de professionals del sector sinó també un espai per a la innovació en tots els àmbits”.
Per la seva banda, el director de firaReus, Eduard Vicente, ha explicat als metges i professionals del sector sanitari, tots els serveis que es gestionen des de firaReus a l’hora de plantejar la sol•licitud per acollir un congrés a la ciutat: des de la redacció de la candidatura fins a la informació de les visites a la ciutat, etc.

Fins ara, les instal•lacions del Centre de Fires i Convencions de firaReus a l’edifici Tecnopoarc han acollit 29 congressos de diferents especialitats com arterioesclerosi, radiologia, nutrició, infermeria i farmàcia, pediatria, epidemiologia, limfomes, digestologia, pneumologia, cures pal•liatives, emergències i infermeria pediàtrica. En total, aquests congressos ha portat 13.650 congressistes a la ciutat.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top