La Junta d’OPC Catalunya es renova

El passat 28 de juny, l’assemblea d’OPC Catalunya va aprovar canvis a la junta de l’entitat, al front de la qual estarà els propers anys en Jaume Boltà, de l’empresa bocemtium, que substitueix en Rafel Peris, de Grup Reunions i Ciència, qui roman com a vicepresident d’OPC Catalunya. L’assemblea també va decidir nomenar a l’anterior vicepresident, José Milán, de Grupo Pacífico, Soci d’Honor d’OPC Catalunya.

La reunió també va servir per explicar les línies mestres del programa del 29 Congreso Nacional OPC, que OPC Catalunya organitzarà i que tindrà lloc del 16 al 18 de febrer a la ciutat de Lleida. El programa s’està dissenyant amb la voluntat que aporti informació d’aplicació pràctica per a tots els professionals del sector MICE que hi participin. Està prevista l’assistència d’uns 250 professionals del turisme de reunions procedents de tot l’Estat.

Entre les fites que es marca el nou president de l’entitat per a aquesta etapa al front de la junta, està contribuir a desenvolupar programes de formació específica per als professionals de l’organització de congressos, així com reforçar el retorn que reben tant les empreses sòcies, com les empreses col·laboradores d’OPC Catalunya.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top