L’ASSOCIACIO

L’Associació Catalana d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions, fundada en 1986 i reuneix a empreses especialitzades en l’organització de reunions, les quals han hagut de superar un exigent procés d’admissió, que avala la professionalitat i l’experiència dels seus membres, al posar a la seva disposició la més alta qualitat en els serveis que trobarà en aquest lloc web.

Els Objectius de l’Associació són:

  • Facilitar la informació i assessorament necessaris per a triar als millors professionals d’aquest camp.
  • Avalar la professionalitat, experiència, lideratge i qualitat dels seus associats i membres, els quals han superat un exigent procés d’admissió, que permet assegurar l’èxit en l’organització de qualsevol reunió.
  • Establir, mantenir i fomentar contactes i col·laboracions amb entitats nacionals i estrangeres que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de l’organització de congressos.
  • Promoure la sinèrgia, la unió professional i la col·laboració, entre les empreses OPC associades, els membres associats i els membres col·laboradors.
  • Promoure Catalunya i Espanya com destinació per a l’organització de congressos i esdeveniments tant nacionals com internacionals.
El Presidente d’OPC Catalunya

Guillem Torres

 

Guillem Torres és Director de Torres Pardo SL des de la seva Fundació l’any 1993.

Actualment exerceix el càrrec de President de l’Associació Catalana d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions (OPC Catalunya), amb l’objectiu principal d’unitat i mostrant la fortalessa i visibilitat d’OPC Catalunya davant de les institucions. I, tanmateix, servint com element de referència i cohesió pels nostres associats, sempre amb les portes obertes davant de qualsevol dubte o pregunta.

En els darrers anys han precedit a Guillem Torres en el càrrec: Jaume Boltà, José Millán, Tomás Gil i Rafel Peris

Desplaça cap amunt
Scroll to Top