L’ASSOCIACIÓ

L’Associació Catalana d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions, fou fundada al 1986. Reuneix empreses especialitzades en l’organització de reunions i es denominen habitualment com OPC (Organitzadors Professionals de Congressos). Aquestes empreses han hagut de superar un exigent procés d’admissió.

SERVEIS

Organitzar qualsevol tipus de congrés o reunió implica combinar una sèrie de serveis i activitats dels més diversos camps. La planificació i coordinació de cadascun d’aquests elements requereix un control detallat i minuciós de cada pas.

QUALITAT

L’organitzador professional de congressos és l’especialista en l’organització de congressos, reunions i qualsevol altre tipus d’esdeveniments que sota alguna de les seves altres denominacions (Jornada, Simposi, Workshop) té com a finalitat la concentració d’un grup d’experts per debatre i formar-se sobre un tema d’interès comú.

Vols ser soci d'OPC Catalunya?

Vols conèixer els avantatges de ser soci d’OPC Catalunya? No ho dubtis i demana’ns com formar part de l’entitat

ELS SOCIS D’OPC CATALUNYA

La garantia d'OPC Catalunya

Un país de congressos

Catalunya és una de les principals destinacions mundials de turisme. Les societats internacionals més importants han realitzat els seus congressos a Catalunya, sent Barcelona un referent mundial. GironaLleida Tarragona són també destinacions amb un alt valor afegit.

OPC 3.0

Les xarxes socials són avui dia un element indispensable per a comunicar-se i escoltar la veu dels clients. OPC Catalunya està present a Twitter, on segueix les principals notícies i esdeveniments del sector MICE i dóna informació sobre les activitats i notícies pròpies.

Professionalitat

La professionalitat de les empreses associades a OPC Catalunya és la garantia que els Congressos gestionats tindran l’èxit esperat, tant de qualitat com de gestió. La innovació tecnològica és també un dels seus principals valors.

Vols ser una empresa col.laboradora?

Tenim un munt d’avantatges interessants per a les empreses que volen ser part del nostre grup. Descobreix-les!

c/ Nàpols 187, 2a planta
08013 Barcelona
Tel. +34 93 246 35 66
Email: presidencia@opc.cat

AVANTATGES

 • Facilitar la informació i assessorament necessaris per elegir els millors professionals d’aquest camp.
 • Avalar la professionalitat, experiència, lideratge i qualitat dels seus associats i membres.
 • Establir, mantenir i fomentar contactes i col·laboracions amb entitats nacionals i estrangeres.
 • Promoure la sinèrgia, la unió professional i la col·laboració, entre les empreses OPC associades, els membres associats i els membres col·laboradors.
 • Ser part d’OPC España i rebre la informació que es genera des d’aquesta entitat.
 • Promoure Catalunya i Espanya com a destí per a l’organització de congressos i esdeveniments tant nacionals com internacionals.
 1. Visibilitat i increment de la notorietat entre les empreses sòcies, entitats col·laboradores i institucions i responsables de les Administracions Públiques del sector de l’organització de congressos i reunions a Espanya i Catalunya.
 2. Participació en la xarxa de coneixement d’OPC Catalunya i en els actes organitzats per aquesta associació per al foment del sector i reconeixement d’empreses i professionals.
 3. Recepció d’información d’actualitat sobre el sector, sobretot dels Mitjans de Comunicació (clipping).
 4. Canal de comunicació i difusió directa amb els OPC de Catalunya i els seus principals directius.
 5. Promoure la sinèrgia, la unió professional i la col·laboració entre les empreses. Potenciació dels contactes efectius.

ACTUALITAT OPC I NOTÍCIES DEL SECTOR

LES EMPRESES AMB QUI COL·LABOREM

Desplaça cap amunt
Scroll to Top